INSPIRATION: FEM BLOGGERE PÅ YOUTUBE

IMG_0838

 

Inspiration er livskraft for mig. Uden inspiration, uden muligheden for at være kreativ, uden muligheden for at lære mere, ville livet være exceptionelt kedeligt. I mine øjne. I ældre tider visualiserede man inspiration som ånd, det værende musernes eller Guds, og inspirationens vinde blev i deres navn blæst ind i digtere og kreative sjæle. Der blæser inden guddommelige vinde i min retning. MEN lige for tiden er jeg i ave over, hvor mange gode YouTube-kanaler man kan finde. På denne platform er der så mange kreative individer, der deler ud af deres passion, og leverer inspiration til mig i min hverdag. Gratis og let tilgængeligt. Jeg har set mit kartoteker igennem og fundet fem YouTube bloggere (hold da op, det var svært at vælge!), som altid formår at få mig i godt humør eller inspireret.

______________________________________________

ESTÉE LALONDE

Denne YouTuber er særlig nært mit hjerte, da det hovedsageligt har været hendes videoer og vlogs, som har gjort mig små-afhængig af YouTube. Estée Lalonde kommer fra Canada, men bor i London sammen med hendes kæreste Aslan og smukke grey-hound, Reggie. Hun har både en standard kanal, hvor hun laver anmeldelser af skønhedsprodukter, og deler hvad der inspirerer hende. Og så har hun en vlog-kanal: her vlogger hun sammen med sin kæreste om deres hverdag i London. Hun har en super fin sans for humor, og når jeg har en rigtig dårlig dag, så plejer det at hjælpe at krybe op i sengen med en kop te og se en af hendes vlogs.

I kan finde hendes kanal her, og hendes blog her.

______________________________________________

JENNY MUSTARD

Jenny Mustard og hendes mand David bor i Berlin, og de lægger nogle (vildt!) flotte æstetiske videoer ud, om temaer fra vegansk mad til minimalistisk boligstil, og alt der imellem. Når hun/de lægger videoer op, f.eks. om hvordan man stopper med at være negativ, er det min oplevelse, at hendes tanker både er subjektive, men også velreflekterede. Jeg kommer altid tilbage fra en af deres videoer med et godt råd eller en tanke, som jeg ikke havde før.

Du kan finde hendes kanal her, og hendes blog her.

______________________________________________

LISA ELDRIDGE

Lisa Eldridge er en meget anerkendt engelsk make-up artist, og hun bliver især kædet sammen med make-up mærket Lancôme. Hendes YouTube-kanal indeholder både generelle guides til make-up looks, og videoer hvor hun eksperimenterer med mere ekstravagant make-up og trends fra f.eks. Asien. Hvis man ønsker at lære mere om make-up, eller man bare ønsker inspiration til nye produkter, så er hendes kanal bestemt et besøg værd. Personligt, elsker jeg hendes holdning til make-up, især foundation, og når hun viser, hvordan man giver sig selv en ansigtsmassage.

Du kan finde hendes kanal her, og hendes blog her.

______________________________________________

MARGO & ME

Bloggeren Jenny Cipoletti fangede min opmærksomhed på grund af hendes forkærlighed for Paris og fransk inspireret mode. Hun laver korte inspirationsvideoer om mode, men lange rejse-vlogs. (Den livsstil og det tøj, som hun viser i sine videoer, medfølger dog en ekstravagant pris.) Hendes videoer er altid rigtig festlige, veludførte og fyldt med gode idéer til hvordan man kan sammensætte et godt outfit og gå den kommende sæson i møde med gode stil.

Du kan finde hendes kanal her, og hendes blog her.

______________________________________________

VIOLETTE_FR

Dette er en YouTube-kanal af en fransk kvinde. I næsten hver video lægger hun sin make-up et nyt sted; på en café eller lignende. Hendes make-up bliver lagt hurtigt, men er gennemtænkt. Jeg bliver altid inspireret, når jeg ser en video af hende, idet hun har en meget fransk tilgang til både stil og make-up. For mig repræsenterer hun en tilgang til make-up, hvor make-up er berørelig, sanselig, kunstnerisk og ikke noget man kun kan lægge på privat, men også midt i det offentlige rum! (Hvorfor ikke?)

Du kan finde hendes kanal her.

Kommentarer

kommentarer